Kleding

Let op! binnenkort beschikbaar!

Tijdens de lessen is het dragen van gymkleding uit veiligheidsoverwegingen verplicht. Omdat deze kleding strak over het lichaam wordt gedragen, heeft de leiding beter grip tijdens het vangen waardoor de kans op ongelukken aanzienlijk vermindert. Het dragen van zwemkleding is niet toegestaan. Tijdens de trainingen mogen geen sieraden worden gedragen.

Net als iedere andere turnvereniging heeft ook Exalto Sport een eigen verenigingspakje. Het dragen van dit officiële verenigingspakje is alleen tijdens wedstrijden, waaronder ook de onderlinge wedstrijden, verplicht. Deze kleding bestaat voor meisjes uit een gympakje en eventueel een legging. Voor de jongens is dit een jongenspak met een korte broek (verplicht). Turnsters uit de selectiegroepen moeten uiterlijk tijdens de eerste wedstrijd waaraan wordt deelgenomen in het bezit zijn van het wedstrijdpakje. De verenigings- en wedstrijdkleding is hieronder te bestellen.

Recreatiepakjes kunnen direct besteld worden bij de kledingleverancier via onderstaande link "Bestellen recreatiepakje". Daarvoor is een registratie op de website nodig.

Bestellingen voor selectie wedstrijdpakjes worden bij de kledingcommissie van Exalto Sport verzameld en worden in gezamenlijke orders geplaatst bij de leverancier. Via onderstaande pagina komt u bij het bestelformulier voor wedstrijdkleding.  

Voor meer informatie over de verenigingspakjes kan voorlopig contact worden opgenomen via;  info@exalto-sport.nl 

klik hier onder voor het bestelformulier.

stel je vraag hier

Postadres: Postbus 30 - 6740 AA - Lunteren

BeoordelenVind ik niet leukNiet geweldigGoedZeer goedHeel leukBeoordelen

Bezoekers sinds 01-09-2019

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2019 Exalto-Sport.