Home

I.V.M. code geel en grote kans op onweer wordt vandaag, woensdag 19 juni, de tweede etappe van de wandeldriedaagse NIET gelopen. Wij hopen op uw begrip en zien iedereen graag morgen.

Welkom bij Exalto Sport

Welkom op de website van Exalto Sport. Exalto Sport is in 2011 ontstaan uit een fusie tussen de Eerste Lunterse Sportvereniging (E.L.S.) en Turnvereniging Dynamika Ede. Exalto Sport heeft plezier in bewegen hoog in het vaandel staan. Bewegen is namelijk goed voor iedereen! Jong geleerd is oud gedaan wordt ook wel gezegd. Ons jongste lid is 1 jaar, het oudste actieve lid is 80!!!

Wekelijks bieden wij onze bijna 250 leden ouder- & peutergym, kleutergym, recreatief turnen, springlessen, sportacrobatiek, selectieturnen en conditietraining voor zowel junioren als senioren. Daarnaast organiseert Exalto Sport regelmatig diverse activiteiten waaronder clubkampioenschappen, een demonstratie tijdens de jaarlijkse Oud Lunterse Dag en tijdens Sporten voor Duchenne in Ede, om het jaar een kamp voor alle jeugdleden en om de paar jaar een grote turn- & dansshow. Ook organiseren wij ieder jaar de inmiddels traditionele Lunterse wandeldriedaagse.

De turnafdeling bestaat uit een recreatieve tak en een selectie. De selectieturn(st)ers nemen zowel op regionaal niveau als op landelijk niveau deel aan wedstrijden. Verder bestaat de turnafdeling uit een groep sportacrobatiek, een springgroep en een groep conditie training.

Exalto Sport is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (K.N.G.U), bij het samenwerkingsverband van Edese turn- en gymsportverenigingen Stichting Turnstede en de Nederlandse Wandelsport Bond.